Arrangementen

Arrangementen

Bij B&B Villa Anna in Venlo bieden wij geregeld speciale arrangementen aan! Zo hebben we momenteel twee arrangementen voor de lange afstandswandelaar, het “Pieterpad arrangement“, en het “Pieterpad light arrangement”.

Pieterpad arrangement

Houd je van lekker wandelen in de natuur! Dan hebben wij een mooi Pieterpad arrangement voor je! De 21ste en 22ste etappe van het Pieterpad eindigt/begint in Venlo. Wij bieden jullie een mooi arrangement aan inclusief twee overnachtingen in onze standaard kamer, twee keer ontbijt, twee lunchpakketjes, een drie-gangen diner, gratis parkeren op eigen terrein en een transfer naar het begin van de etappe in Swolgen en/of het station in Venlo voor €175 pp op basis van een gedeelde standaard kamer. Boek nu je arrangement!

Pieterpad light arrangement

Maar tijd om 1 nachtje te verblijven bij B&B Villa Anna in Venlo? We hebben nu ook het “Pieterpad light” arrangement. Je kunt natuurlijk nog steeds etappe 21 en 22 lopen (zie Pieterpad arrangement voor omschrijving) en dan 1 nachtje bij B&B Villa Anna tot rust komen. In het Pieterpad light arrangement is 1 overnachting in onze standaard kamer plus ontbijt inbegrepen, 1 lunch pakketje voor onderweg, gratis parkeren en een heerlijke Pieterpad pasta om je weer op te laden! Allemaal voor maar €89 pp op basis van een gedeelde standaard kamer. Boek nu je Pieterpad light arrangement!

EnglishDutch