Wat biedt B&B Villa Anna u?

Bekijk de mogelijkheden!

Onze accommodatie

De statige villa waar B&B Villa Anna zich in bevindt, ligt in het mooie Wilhelminapark in het centrum van Venlo. Onze gasten parkeren gratis op eigen terrein. Tevens zijn er mogelijkheden voor een transfer van en naar het station van Venlo. B&B Villa Anna is de perfecte plek voor de (Pieterpad) wandelaar, fietser, toerist, zakenman/-vrouw, maar leent zich ook uitstekend voor gezinnen met kinderen. Helaas is B&B Villa Anna minder toegankelijk voor mindervaliden aangezien alle kamers zich bevinden op de tweede verdieping. Je kunt contact opnemen met John om de mogelijkheden te bespreken. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Culinair

Met zijn jarenlang kookervaring wil John je ook graag op culinair gebied laten genieten bij B&B Villa Anna. Je kunt gezellig aanschuiven en genieten van een heerlijk drie-gangen diner (€37,50) bereidt door John. Schroom dus niet te vragen naar de mogelijkheden. Je kunt op de dag zelf “reserveren” voor het diner.

‘s Ochtends tussen 07:30 uur en 09:30 uur kun je genieten van ons zeer uitgebreide ontbijt. Het ontbijt zal geserveerd worden in de bibliotheek op de begane grond, bij goed weer kan het ontbijt ook op het terras geserveerd worden.

Zwembad en sauna

Het is heerlijk genieten aan het zwembad en in de sauna van B&B Villa Anna. Je kunt gratis gebruik maken van het zwembad. Voor de sauna wordt een toeslag (€30,-) gevraagd. Een badjas en handdoeken zijn beschikbaar.

Activiteiten

Bij B&B Villa Anna kun je stadsfietsen en golfclubs huren tegen een kleine vergoeding (€10,-). De omgeving beschikt over prachtige fiets-  en wandelroutes, zo kun je heerlijk langs de maas fietsen en wandelen, het Pieterpad lopen of fietsen, wandelen op de heide of heerlijk door de bossen wandelen of fietsen. John wijst je graag in de juiste richting. Tevens bieden wij bij B&B Villa Anna vaak arrangementen aan, kijk op onze arrangementen pagina of er iets tussen zit voor jou.

Er zijn ook vele prachtige golfbanen in de omgeving van Venlo, zoals de Peelse golf, GC Geisteren en Herkenbosche golf bijvoorbeeld. John kan eventueel een speciaal golfarrangement voor je organiseren.

Venlo heeft een mooie historische binnenstad, John laat je graag de Venlose binnenstad zien indien hij beschikbaar is.

Voor de kleintjes onder ons hebben we speelgoed voor binnen en buiten beschikbaar en zwembanden voor in het zwembad. Een babybedje voor op de kamer is ook beschikbaar. In Venlo en omgeving zijn ook voldoende kindvriendelijke activiteiten zoals speeltuinen, pretparken, kinderboederijen en dergelijken, vraag naar de mogelijkheden!

EnglishDutch