Wat biedt B&B Villa Anna u?

Bekijk de mogelijkheden!

Onze accommodatie

In onze statige villa bevinden alle kamers zich op de tweede verdieping. We hebben eigen parkeerplaatsen op een afgesloten parkeerterrein en er zijn mogelijkheden om een transfer aan te bieden van en naar het station van Venlo. De B&B leent zich ook uitstekend voor gezinnen met kinderen maar is helaas minder toegankelijk voor mindervaliden aangezien alle kamers zich bevinden op de tweede verdieping. U kunt contact opnemen met John om de mogelijkheden te bespreken. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Culinair

Graag wil ik u culinair verwennen. Ik heb jarenlang kookervaring en schotel u de lekkerste gerechten voor. Als u mijn kookkunst wil beleven kunt u gezellig aan schuiven en genieten van een heerlijk drie-gangen diner (€29,50) bereidt door mijzelf. Schroom dus niet te vragen naar de mogelijkheden, u kunt op de dag zelf “reserveren” voor het diner.

‘s Ochtends tussen 07:30 uur en 09:30 uur kunt u genieten van ons zeer uitgebreide ontbijt dit zal geserveerd worden in de bibliotheek op de begane grond, bij goed weer kan het ontbijt ook op het terras geserveerd worden.

Zwembad en sauna

Het is heerlijk genieten aan ons zwembad en in de sauna van Villa Anna. U kunt gratis gebruik maken van het zwembad  en voor de sauna wordt een toeslag (€10,- p.p.) gevraagd. U heeft een badjas en handdoeken gratis ter beschikking.

Activiteiten

Bij Villa Anna kunt u stadsfietsen en golfclubs huren tegen een kleine vergoeding (€10,-). De omgeving beschikt over prachtige fiets-  en wandelroutes, zo kunt u heerlijk langs de maas fietsen en wandelen, het Pieterpad lopen of fietsen, wandelen op de heide of heerlijk door de bossen wandelen of fietsen. Ik wijs u graag in de juiste richting. Tevens bieden wij vaak arrangementen aan, kijk op onze arrangementen pagina of er iets voor u tussen zit.

Tevens zijn er vele prachtige golfbanen in de omgeving van Venlo, zoals de Peelse golf, GC Geisteren en Herkenbosche golf bijvoorbeeld. Ik kan eventueel een speciaal golfarrangement voor u organiseren.

Venlo heeft een mooie historische binnenstad, ik laat u graag onze binnenstad zien indien ik beschikbaar ben.

Voor de kleintjes onder ons hebben we speelgoed voor binnen en buiten beschikbaar en zwembanden voor in het zwembad. Een babybedje voor op de kamer is ook beschikbaar. In Venlo en omgeving zijn ook voldoende kind vriendelijke activiteiten zoals speeltuinen, pretparken, kinderboederijen en dergelijken, vraag naar de mogelijkheden!