Wat bieden wij nog meer

Onze accommodatie

In onze statige villa bevinden zich alle kamers op de tweede verdieping. We hebben eigen parkeerplaatsen op een afgesloten parkeerterrein en de mogelijkheden om een transfer aan te bieden van en naar het station van Venlo. Het huis leent zich ook uitstekend voor gezinnen met kinderen maar is helaas minder toegankelijk voor mindervaliden. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Culinair

Graag willen wij u culinair verwennen. Daarom bestaat er de mogelijkheid om enkele dagen per week gezellig aan te schuiven en te genieten van een heerlijk vers klaargemaakt menu. John’s jarenlange kookervaring zorgt voor de lekkerste gerechten. Schroom dus niet te vragen naar de mogelijkheden.

‘s Ochtends tussen 07:30 uur en 09:30 uur wordt het rijkelijk ontbijt geserveerd in de bibliotheek op de begane grond of op het terras.

Zwembad en sauna

Het is heerlijk genieten aan ons zwembad en in de sauna van Villa Anna. U kunt gratis gebruik maken van het zwembad  en voor de sauna wordt een toeslag (€ 10,- p.p.) gevraagd. U heeft een badjas en handdoeken gratis ter beschikking.

Activiteiten

Villa Anna stelt gratis stadsfietsen ter beschikking maar ook golfclubs en rondleidingen zijn ter plekke beschikbaar. De omgeving beschikt over prachtige fietsroutes en dito golfbanen. We kunnen tevens speciale arrangementen voor onze gasten organiseren.