Beoordelingen

Gastenbeoordelingen

Onze mooie Bed & Breakfast, Villa Anna in Venlo, krijgt erg goede reviews op zowel booking.com als google.com en bedandbreakfast.nl. Zo werd B&B Villa Anna onder andere een “sprookjesachtige B&B” genoemd, een “absolute aanrader“, “een TOP B&B met hoofdletters B”  en  krijgt de gastheer erg veel complimenten over zijn gastvrijheid! B&B Villa Anna staat in de top 5 van beste B&B’s in Venlo op booking.com. Hieronder vindt u een kleine greep uit de beoordelingen van afgelopen zomer!

 

Update 29 september 2020

Booking.com : Fantastisch! 9.1/10 (248 reviews)

  • Personeel 9.6
  • Locatie 9.7
  • Hygiëne 9.4
  • Prijs-kwaliteit 8.7
  • Comfort 9.0
  • Faciliteiten 9.0
  • Gratis WiFi 9.1

Google : Excellent! 4.9/5 (25 reviews)

  • Rooms 4.2
  • Location 4.9
  • Service 4.8

Bedandbreakfast.nl : Heerlijk! 8.9/10 (11 reviews)

Reviews booking.com

29.9.2020: “Lekker vertoeven in een huiselijk en statig pand.”

Pluspunten:Warm onthaal met ijs bij de kachel; huiselijke sfeer.

Cijfer 9.0

20.9.2020: “Verzorgend en ontspannen!”

Pluspunten:Top ontbijt, zeer vriendelijke gastheer.

Minpunten: Dat we langer hadden moeten blijven

Cijfer 10

30.8.2020: “Fantastisch verblijf met super ontbijt!!”

Pluspunten: Gastvrij! Men deed echt zijn best om je een warm welkom te geven. Het ontbijt was heerlijk in de imposante villa. De kamer was modern en heel netjes. Bed lag heerlijk!

Cijfer 10

23.8.2020: “Fantastisch, ontspannen en vol geschiedenis, een verblijf met een hart.”

Pluspunten:Zeer vriendelijk personeel. De eigenaar werd vervangen door zijn dochter. Fantastische kamer, ontbijt en zwembad. We troffen zeer warm weer, en mochten van de eigenaar zoveel drinken uit de koelkast halen als we wilden, tegen betaling , maar toch heel fijn deze extra service. We kregen veel tips van de eigenaar over de omgeving. Huis was stijlvol en zat vol geschiedenis. We mochten zelfs privé vertrekken bekijken (mooie parketvloeren, glas in lood, muziek nis). Het geheel kan zo mee doen in villa Felderhof.

Minpunten:Eigenlijk niets, het was in een woord geweldig.

Cijfer 10

Reviews google.com

1 month ago: 5/5

“Wat een fantastische plek om te verblijven, de rust die er is en het heerlijke ontbijtje dat John daar voor je klaarmaakt, het is in 1 woord geweldig. Locatie dicht bij de maas en op loopafstand van het centrum, vele leuke terrasjes, winkels en restaurantjes.”

2 months ago: 5/5

“Ik zou de gastheer, John, meer dan 5 sterren geven! Erg leuk, beleefd en heel erg aanbevolen. Hele schone, mooie kamers en een fantastisch ontbijt. Wij zullen zeker weer komen. Top!!!”

4 months ago: 5/5

“Super romantisch”

 

9 months ago: 5/5

“Een erg fijn verblijf met een erg vriendelijke en attente gastheer. Geweldig ontbijt in the bibliotheek met leuke conversaties met de gastheer en de andere gasten.”

Reviews bedandbreakfast.nl

September 2020: Zeer goed!

Positieve ervaringen: “Gastvrij, huiselijk, goede bedden en mooie badkamer faciliteiten. John geeft goede informatie over de omgeving / wandelgebieden etc.”

Verbeterpunt(en): “De B&B kamers en eetkamer zijn erg mooi! Het huis zelf is van een fantastische stijl met mooie, oude elementen. Iets gedateerd op sommige plekken en zal nog mooier worden als het trappenhuis en woonkamer verder worden opgeknapt.”

Cijfer 8.2

Juli 2020: Zeer goed!

Positieve ervaringen: “Fijne overnachting gehad bij een bijzondere gastheer! Veel opties. Zo kan je fietsen huren, in de sauna, zwemmen en avond eten. Het diner was heerlijk! Al met al een fijne plek om te overnachten.”

Verbeterpunt(en): “Geen”

Cijfer 8.2

Juli 2020: Fantastisch!

Positieve ervaringen: “Een super week gehad bij John. Heerlijk geslapen, super douche en overal bij in de buurt. Meteen bij aankomst werd ons al duidelijk uitgelegd wat we moesten bezoeken/zien en hoe daar te komen. Hij gaf ook aan zelf een stadsrondleiding te kunnen geven en die hebben we ook gehad. Erg leuk! Krijg je echt plekken te zien en informatie te horen die je anders niet had gezien of geweten. Ontbijt was ook super!”

Cijfer 9.0

Juni 2020: Voortreffelijk!

Positieve ervaringen: “Erg mooie villa, zorgvuldig ingericht en uitgerust. Persoonlijke service. Ten zeerste aanbevolen!”

Cijfer 10