De gastheer van B&B Villa Anna in Venlo

“Zelf ben ik een gepassioneerde B&B bezoeker. Ik heb in diverse landen te gast mogen zijn bij verschillende B&Bs, al die verschillende invloeden heb ik meegenomen naar B&B Villa Anna”

Ik ben John Heuvelings, de gastheer van B&B Villa Anna in Venlo. Ik heet je graag hartelijk welkom in onze mooie, historische villa. Zelf heb ik de meest fraaie ontvangsten bij B&B’s in Zuid-Afrika mogen ervaren, tevens heb ik daar op culinair gebied erg genoten. Bij B&B Villa Anna in Venlo rol ik dit concept ook graag voor jullie uit. Ik zal je gastvrij ontvangen, je onze mooie B&B laten zien, en enkele dagen per week zal ik op verzoek een heerlijk drie-gangen menu voor jullie bereiden.

In 2018 zijn de deuren van B&B Villa Anna in Venlo open gegaan voor onze gasten, daarvoor (sinds 1995) bewoonde ik het huis met mijn gezin. Maar ook in de jaren daarvoor (sinds 1989) was ik elke dag in Villa Anna te vinden. Samen met mijn vader heb ik voor vele jaren kantoor gehouden in Villa Anna.

Na mijn maatschappelijke carrière heb ik als politicus op lokaal en provinciaal niveau gewerkt, verder heb ik diverse hobby’s zoals koken, fietsen en golfen.

Mijn doel is om een originele B&B op te zetten waar de gast in een authentieke omgeving verwelkomd wordt.

Ik hoop jullie een keer te verwelkomen in onze mooie B&B! Tot ziens!

EnglishDutch