Pieterpad arrangement

Pieterpad arrangement

De temperaturen dalen gelukkig weer een beetje, ideaal weer om (een deel van) het Pieterpad te lopen. B&B Villa Anna heeft een speciaal arrangement voor jullie ‘Pieterpatters’. Je loopt van Swolgen naar Venlo (etappe 21) via een prachtig natuurgebied aan beide oevers van de Maas. Na 19.9 km kom je aan bij B&B Villa Anna waar je heerlijk tot rust kan komen, af kan koelen in het zwembad of juist op kan warmen in de Finse sauna. ’s Avonds wordt er een heerlijk drie-gangen diner geserveerd om jullie weer genoeg energie te geven voor de volgende etappe. Na een buitengewone nachtrust in een van onze moderne standaard kamers staat er de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt voor jullie klaar, een voedzaam lunchpakketje wordt bereid zodat jullie op weg kunnen naar Swalmen (etappe 22). Vanaf Venlo loop je door een mooi heide gebied en door vochtige bossen om na 23.2 km aan te komen bij station Swalmen. In Swalmen stap je op de trein en 20 minuten later kom je aan op station Venlo, waar we je ophalen om nog een nachtje te genieten en te herstellen in onze historische villa! Je kunt je auto gratis parkeren op ons eigen terrein. Een transfer naar Swolgen om je auto op te halen of om je af te zetten voor de eerste etappe is ook inbegrepen, ochtend transfers kunnen echter alleen verzorgd worden nadat alle gasten uitgecheckt zijn. Neem van tevoren contact met John (06 54 64 56 61) op om de transfer te organiseren.

Kijk op www.bnbvillaanna.nl of op onze facebook (@bnbvillaannavenlo) en instagram (@bnb_villa_anna) pagina om onze B&B te bekijken!

Willen jullie boeken? Vul het boekingsformulier in of stuur een email naar info@bnbvillaanna.nl of bel John op 06 54 64 56 61 en vermeld er bij dat je het “pieterpad arrangement” wilt boeken.

Foto impressie van B&B Villa Anna

EnglishDutch